Taas ollaan tässä tilanteessa. Suunnittelen nyt entistä vakavammalla otteella hakemista UEF:n farmasian laitokselle. Koska kemiassa tulee olemaan täysi työ, en tässä vaiheessa edes haaveile proviisorin tutkinnosta. Vaikka toisaalta, ehkä  joskus sitten.

Nyt olen ollut jo yhteydessä Joensuun aikuislukion kemian opettajaan, joka lupasi selvittää, voiko uudenmuotoisella reaalilla parantaa vanhanmuotoista reaalia tuosta noin vaan. Katsotaan. Ennen sitä pitää kuitenkin soittaa opintotoimistoon ja selvittää, kannattaako minun edes hakea ylioppilastodistuksen pistemäärällä, kun olemassa on muitakin kombinaatiota, mm. sekä-että ja lopuksi vielä pelkkä valintakoepisteytys.

Joka tapauksessa ilmoittaudun nyt siis Joensuun aikuislukion kemian etäkursseille, maksoi mitä maksoi. Ja maksaahan se, 30 e/kurssi, yhteensä 90 e. So what, jos unelma on joskus siellä jossain odottamassa... Tilasin myös huutonetistä abi kemia-kertauskirjan. Sen vielä päräytän lopuksi, niin eiköhän mullekin tie aukea parin vuoden sisään.